Subsidies

Het volgen van scholing wordt gemotiveerd in de slagersbranche. Werkgevers en werknemers komen in aanmerking voor subsidie bij het volgen van een opleiding of cursus bij SVO vakopleiding food. Deze subsidies zijn beschikbaar gemaakt vanuit Sovvb (Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf).

Sovvb verleent zowel werkgevers als werknemers subsidie. De subsidieregeling van Sovvb is bedoeld voor BBL-opleidingen, cursussen en trainingen. De administratieve uitvoering van de subsidieregeling van de BBL-opleidingen vindt plaats door de subsidieadministratie uitgevoerd door de KNS.

Wijzigingen subsidiebeleid per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 zijn er wijzigingen in het subsidiebeleid gemaakt. De wijzigingen lees je in dit bericht. Alle subsidievoorwaarden lees je in onderstaand document 'subsidiebeleid 2019'.

Aanvragen subsidie

Je kunt je subsidieaanvraag online invullen. Snel en eenvoudig. Let op: subsidieaanvragen worden alleen in behandeling genomen als ze compleet en voorzien van de juiste bijlagen zijn ingediend. Indien dit niet het geval is, wordt de aanvraag afgekeurd. Je kunt dan de aanvraag voorzien van de juiste bijlagen opnieuw indienen

Subsidieaanvraag voor WERKGEVERS: cursusgeld, boeken & materialen, diploma

Subsidieaanvraag voor WERKGEVERS: cursussen en trainingen

Subsidieaanvraag voor WERKNEMERS: cursusgeld, boeken & materialen

 

Wil je liever op papier invullen? Download de formulieren hieronder.

Documenten

Bekijk hier het subsidiebeleid 2019

 

FAQ Subsidies