Bestellen

Op deze website kun je promotiemateriaal bestellen voor kinderen die op bezoek komen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje of met de klas. Deze toolkit is ontworpen in opdracht en gefinancieerd door Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).

Kinderen op bezoek?

 

Krijg je binnenkort leerlingen op bezoek? Wordt een verjaardagsfeestje bij jou gevierd? Bestel dan de toolkit 'Lekker op bezoek bij de slager'.

Deze kit bestaat uit een handleiding met praktische tips en trucs om het bezoek voor te bereiden, een leuke broodbeleghapper of een informatieboekje om uit te delen. Maar ook een mooie vlaggenlijn om de winkel mee te versieren. Dit pakket is kosteloos te bestellen.

Je kunt kiezen uit twee pakketten: toolkit I dat bestaat uit handleiding, 1 vlaggenlijn, 30 informatieboekjes en 10 ansichtkaarten OF toolkit II dat bestaat uit handleiding, 1 vlaggenlijn, 30 broodbeleghappers en 10 ansichtkaarten.

 

 

Bestellen

Door de bestelling te plaatsen ga je akkoord met de privacyverklaring.

Iets anders?

Ben je op zoek naar posters met technische verdeling of de Hygiënecode voor het Slagersbedrijf? Ga dan naar de website van de KNS.