Scholing & onderwijs

Scholing is een belangrijke voorwaarde om medewerkers nu en in de toekomst inzetbaar te houden. Maar nog belangrijker: het draagt bij aan de motivatie en loyaliteit van een medewerker.

Als medewerkers een opleiding, cursus of training wil volgen, dan zijn er diverse subsidies beschikbaar. Deze subsidies worden vastgesteld door Sovvb: het Opleidingsfonds voor het Slagersbedrijf. Zowel werkgevers als werknemers kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten van bijvoorbeeld een BBL-opleiding of een thema traiteurtraining.

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties (EVC). Via een EVC-procedure wordt de kennis en ervaring van een medewerker officieel erkend en vastgelegd in een Erkenningscertificaat of zelfs diploma. SVO heeft hiervoor een speciaal systeem ontwikkeld. Want, kennis en kunde telt! Ook voor EVC verleent Sovvb een subsidie.

Opleidingen

Opleidingen, trainingen en cursussen voor de slagersbranche worden verzorgd door SVO vakopleiding food.

Check hier het opleidingenaanbod

Subsidies

Als je een opleiding, cursus of training wilt volgen of hebt gevolgd; er zijn diverse subsidies beschikbaar. Deze subsidies worden vastgesteld door Sovvb: het Opleidingsfonds voor het Slagersbedrijf. Zowel voor jou als werkgever en als werknemer.

Meer informatie over subsidies

Open dagen & infoavonden

SVO vakopleiding food organiseert regelmatig informatieavonden of open dagen, ook bij jou in de buurt.

Check de agenda

Generation Food

De mbo-opleiding Generation Food gaat jou inspireren in de brede wereld van food. Van de wensen van de consument tot nieuwe marketingconcepten van een bedrijf. Vernieuwing staat bij ons centraal, maar we vergeten natuurlijk nooit de basis. Dit is een voltijdopleiding (BOL). In 3 jaar word je klaargestoomd voor een carrière in de foodbranche.

Met deze opleiding op mbo4-niveau kun je straks alle kanten op. Jij bent onderdeel van een nieuwe generatie ondernemers, bedrijfsleiders, managers of productieleiders in de foodbranche. Van retail tot industrie, van ambachtelijke zaken tot out of home. Of je nu culinaire talenten hebt of juist een technische aanleg: er zijn veel kansen op een leuke baan.

Lees verder...