Slagerspassie

Wil jij ervaringen delen met en leren van collega’s? Dat kan via Slagerspassie! Slagerspassie.nl is de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche. Slagerspassie is interactief en gratis toegankelijk voor iedereen die werkt in de slagerij, van medewerker tot ondernemer. Slagerspassie is nu ook mobiel! Maak nu een profiel aan op Slagerspassie.nl.

Slagerspassie geeft jou als gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. De digitale magazines en artikelen bevatten veel foto’s en filmpjes waarin slagers hun ervaringen delen. De onderwerpen hebben betrekking op alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, sociale onderwerpen en sturen op cijfers komen aan bod. Door het jaar heen worden nieuwe onderwerpen toegevoegd zodat Slagerspassie inspiratie blijft bieden. Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS).

Slagerspassie is mobiel!

Bij het openen van Slagerspassie op jouw mobiel vind je op de homepage niet alleen het laatste nieuws, de laatst geplaatste foto’s, reacties en het meest recente magazine maar ook de top 5 van de populairste magazines van de maand en sociale mediaberichten. 
Maak vooral in jouw slagerij een foto van jouw meest populaire special of een mooi gevulde toonbank, van een heerlijke barbecueschotel of verse vleeswaren. Maar eens zien of je zo collega’s inspireert en ‘likes’ krijgt! Door het uitwisselen van inspiratie wordt de slagersbranche alleen maar sterker. Voor en door slagers!

Nieuws