In de Cao voor het Slagersbedrijf is geregeld dat jij als medewerker bent aangesloten bij het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Je hoeft hier niets voor te doen; je wordt door je werkgever aangemeld. Je bouwt AOW op en daarnaast bouw je pensioen op bij het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf.

Pensioenzaken voor werknemers

Pensioen is een complex onderwerp. Het gaat over later en dat is soms ongrijpbaar. Op deze pagina proberen we je te voorzien van nuttige informatie en tips.

 

Gelijk naar pensioenslagers.nl

Pensioenreglement

Het pensioenfonds heeft een reglement. Dit reglement is goed om eens door te lezen. Gelukkig is dit in gemakkelijke en leesbare taal!

Download het reglement

Pensioenplanner

Heb jij al eens de pensioenplanner gebruikt? Een handige tool waarmee je kunt zien wat je later ongeveer kunt verwachten aan aow en pensioen. Maar ook wat je pensioenleeftijd is. Deze leeftijd wordt bepaal door de overheid.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij eerder of later stoppen met werken? Of bij gedeeltelijk met pensioen gaan? De pensioenplanner geeft duidelijkheid en helpt bij het maken van keuzes.

Ga naar de pensioenplanner

Wijzigingen in je privé-situatie

Ga je samenwonen, trouwen of scheiden? Of komt er binnenkort een kindje? Dit zijn belangrijke wijzigingen in je persoonlijke situatie die gevolgen kunnen hebben voor je pensioenopbouw.

Hoe dat zit? Klik hier

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check eerst de veelgestelde vragen bij het pensioenfonds, wellicht vind je daar jouw antwoord.

Het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf is telefonisch bereikbaar op 088 1198020. Op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:15 uur.

Naar de veelgestelde vragen

Pensioen in 2020

jaarverslag bps