toonbank vlees 500x

De Week van de Slager

Online aandacht voor het veelzijdige en creatieve slagersvak

Ook al is het niet mogelijk om bijvoorbeeld workshops of demonstraties te geven in de winkel, je kunt dit bijvoorbeeld wel online doen. Er zijn genoeg activiteiten die wel door kunnen gaan. Denk aan een kleurwedstrijd, een online wedstrijd ‘Raad het gewicht’ of ‘Raad het product’, een foto- of receptenwedstrijd. Lanceer een special ter gelegenheid van de Week van de Slager. Of organiseer een fietstocht langs plekjes gelinkt aan jouw slagerij. 

Lees de tips voor leuke activiteiten tijdens de Week van de Slager


Een culinair paspoortje en campagnes om van te smullen

Er is een inspirerend receptenboekje ontwikkeld waarin de bevlogen slagers Niels Brouwer, Carla van Eijk en Björn van Koppen vertellen over het mooie slagersvak. Europees kampioen Josja Haagsma heeft de recepten verzorgd. Meld je snel aan en verzeker je van een set zodat je deze mee kunt geven aan je klanten.

Niels, Carla en Björn staan stil bij de verschillende kanten van het slagersvak: culinaire verrassingen, barbecue en de keten. Josja heeft heerlijke recepten ontwikkeld zodat jouw klant thuis aan de slag kan. Zoals een een Marokkaanse tartaarburger, entrecote met honing-whisky-marinade, kippendijen met zelfgemaakte frambozensaus en gestoofde varkenswangetjes met witlofsalade. Bekijk het receptenboekje