Naaldwijk12

Week van de Slager

Utrecht07

Van 12 tot en met 17 april!

Woubrugge10

Een verrassend veelzijdig vak

Slider_wvds_07

Week van de Slager

Slider_wvds_05

Van 12 tot en met 17 april!

Slider_wvds_01

Een verrassend veelzijdig vak

Naaldwijk12

Week van de Slager

Utrecht07

Een verrassend veelzijdig vak

logowvds

12-17 april 2021: Week van de Slager bij de slagers in Nederland

Een week waarin de slager laat zien wat vakmanschap, kwaliteit, creativiteit en culinaire verwennerij inhoudt. Wist je dat er veel banen zijn in onze branche? Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om iedereen, van jong en oud, kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Deze vind je zeker in de slagerij!

Check de verhalen van deze slagers:Geen slager is hetzelfde

Ontdek de verrassende veelzijdigheid van het vak

Iedere slager heeft iets bijzonders. De een maakt al generaties lang heerlijke worst volgens een geheim familierecept, een ander importeert de meest bijzondere vleeswaren en weer een ander heeft speciaal voor zijn klanten een bijzondere BBQ-shop ingericht. Voor iedereen is er dus wel een slager die bij hem of haar past. Ontdek de jouwe tijdens de Week van de Slager. Bezoek jouw plaatselijke slager eens!


Collega's gezocht!

Heb jij interesse in een baan in de slagerij?

Veel slagers hebben behoefte aan nieuwe medewerkers. Als worstmaker, verkoopmedewerker, slager of zaterdaghulp. Werken in de slagerij is mooi werk, want voor iedereen is er een baan die bij hem of haar past. Of je een (vak)opleiding hebt of niet. 

 

 


cover 2 week van de slager receptenboekje 500x500

De culinaire ontdekkingstocht van Winnie. Haal het boekje bij de slager

Gesprekken over de voedselketen, de perfecte bbq en culinaire verrassingen. Winnie ging op ontdekkingstocht langs verschillende slagers. Lees hun verhalen over het verrassende veelzijdige vak en probeer de lekkere recepten. 

Utrecht07
Woubrugge10
Naaldwijk12