a a a
Naaldwijk12

Week van de Slager

Utrecht07

Van 4 tot en met 9 april!

Woubrugge10

Een verrassend veelzijdig vak

Slider_wvds_07

Week van de Slager

Slider_wvds_05

Van 12 tot en met 17 april!

Slider_wvds_01

Een verrassend veelzijdig vak

Naaldwijk12

Week van de Slager

Utrecht07

Een verrassend veelzijdig vak

Week van de Slager

Ga snel naar het Festival van de Slager en ervaar het creatieve en ondernemende slagersambacht! Zo is te luisteren naar het persoonlijke slagersverhaal van zelfslachtende slager Rein Kastelein en slagerondernemer Rachid Kaddour of is het mogelijk om een escaperoom te spelen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: de overstap vanuit een andere branche naar de slagersbranche, opleidingen en staan slagers Josja Haagsma, Leon van den Donker en Frits Ploegmakers stil bij hun werk.

 

Benieuwd naar het slagersambacht? Ga op inspiratiestage

 

Lees de verhalen van deze slagers:Geen slager is hetzelfde

Ontdek de verrassende veelzijdigheid van het vak

Iedere slager heeft iets bijzonders. De een maakt al generaties lang heerlijke worst volgens een geheim familierecept, een ander importeert de meest bijzondere vleeswaren en weer een ander heeft speciaal voor zijn klanten een bijzondere BBQ-shop ingericht. Voor iedereen is er dus wel een slager die bij hem of haar past. Ontdek de jouwe tijdens de Week van de Slager. Bezoek jouw plaatselijke slager eens!


Collega's gezocht!

Heb jij interesse in een baan in de slagerij?

Veel slagers hebben behoefte aan nieuwe medewerkers. Als worstmaker, verkoopmedewerker, slager of zaterdaghulp. Werken in de slagerij is mooi werk, want voor iedereen is er een baan die bij hem of haar past. Of je een (vak)opleiding hebt of niet. 

 

 


Utrecht07
Woubrugge10
Naaldwijk12