a a a

Pers

De Week van de Slager vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 april. Ook deze editie staat het slagersvak en het werken in onze mooie branche centraal. Op maandag 4 april start om 09.00 uur het Festival van de Slager. Dit online festival wordt georganiseerd door de Nederlandse slagers om het creatieve en ondernemende beroep van slager in de spotlights te zetten. Naast dit online festival wordt het slagersvak verder onder de aandacht gebracht door middel van gastlessen, inspiratiestages en activiteiten die de slager zelf organiseert in de winkel. 

Op bezoek bij de slager of opleidingslocatie?

Nederland telt 1.708 slagerijen. Elke slager is uniek. Er zijn zelfslachtende slagers, traiteurslagers, worstmakende slagers en nog veel meer. Graag brengen wij jou als journalist in contact met een slager voor een interview, workshop of demonstratie. Passend bij jouw informatievraag en locatie. Hier vind je alvast enkele slagersverhalen.

Benieuwd hoe slagers worden opgeleid? Bij SVO worden de diverse slagersopleidingen gegeven. Je bent van harte welkom op één van de locaties van SVO vakopleiding food om een les bij te wonen.

Interesse of vragen? Neem contact op met Vera de Jonge, adviseur PR & Communicatie, 06 48164413 of v.dejonge@knsnet.nl.

 


Een dag uit het slagersleven

In dit filmpje vertelt Leon van der Hoeven van Slagerij Donker over het slagersvak:

Het slagersleven van Leon:


Slagersverhalen

Er zijn mooie verhalen te vertellen over het slagersvak. Niemand kan dit beter dan de slager zelf. Lees hier de verschillende verhalen:

"Een goede slagerij is een slagerij waar je bij binnenkomst gelijk als een welkome gast voelt" - Christiaan van Slagerij Van Roessel, Waalwijk

"Hoe meer je weet en leert, hoe mooier het slagersvak wordt" - Annemarie van Keurslagerij Beverdam in Rijssen

"We zien ons zelf als de specialist in lekker eten" - Niels Brouwer van Slagerij Brouwer in Utrecht

"De interesse in ons mooie vak groeit" - Carla van Eijk van Slagerij van Eijk uit Voorschoten

"Een bezoek aan de slagerij moet een belevenis zijn" - Björn van Koppen van Slagerij Van Koppen in Naaldwijk

"Werken in de slagerij is dynamisch, het vak verandert continu" - Marlinde van Keurslagerij Beverdam in Rijssen

Eigen verhaal schrijven of opnemen?

Dit is een kleine greep uit de verhalen die er zijn. Graag brengen wij je in contact met een slager om een bezoek te brengen voor een interview, workshop of demonstratie. Passend bij jouw informatievraag en locatie. Neem contact op met Vera de Jonge, adviseur PR & Communicatie, 06 48164413 of v.dejonge@knsnet.nl.

Persberichten