Pers
De Week van de Slager vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 april. Ook deze editie staat het slagersvak en het werken in onze mooie branche centraal. Op maandag 4 april start om 09.00 uur het Festival van de Slager. Dit online festival wordt georganiseerd door de Nederlandse slagers om het creatieve en ondernemende beroep van slager in de spotlights te zetten. Naast dit online festival wordt het slagersvak verder onder de aandacht gebracht door middel van gastlessen, inspiratiestages en activiteiten die de slager zelf organiseert in de winkel.
Op bezoek bij de slager of opleidingslocatie?
Nederland telt 1.708 slagerijen. Elke slager is uniek. Er zijn zelfslachtende slagers, traiteurslagers, worstmakende slagers en nog veel meer. Graag brengen wij jou als journalist in contact met een slager voor een interview, workshop of demonstratie. Passend bij jouw informatievraag en locatie. Hier vind je alvast enkele slagersverhalen.
Benieuwd hoe slagers worden opgeleid? Bij SVO worden de diverse slagersopleidingen gegeven. Je bent van harte welkom op één van de locaties van SVO vakopleiding food om een les bij te wonen.
Interesse of vragen? Neem contact op met Vera de Jonge, adviseur PR & Communicatie, 06 48164413 of v.dejonge@knsnet.nl.