a a a
Slider_wvds_04

‘Een mooi vak met carri√®remogelijkheden’

Ik heb het erg naar mijn zin in de slagerij. Het mooiste aan het vak vind ik het helpen van onze klanten. Het is vooral leuk als ze een mooi recept of idee hebben en jij ze van A tot Z kan helpen. Met het juiste stukje vlees en een mooi bereidingsadvies. Daar geniet ik van. Ook bedenk ik nieuwe producten, ik ben graag creatief bezig. We werken hier ook met een leuk team, we hebben veel plezier samen. Ik zit nog op de opleiding. Het is een uitdagende opleiding, ik leer er veel. Ik studeer binnenkort af als bedrijfsleider. Dan volgt voor mij een mooie nieuwe stap. Daar kijk ik naar uit.’


Opleidingen

Wil jij meer weten over opleidingen om in het slagersvak aan de slag te gaan? Kijk op de website van de SVO vakopleiding food.

Op het You-Tube kanaal van Sovvb en Meat your Future vind je leuke filmpjes van een jonge slager, Jan, hij laat jou de veelzijdigheid van het slagersvak zien.


Ondernemersacademie Food

Voor zij-instromers liggen ook mooie kansen in het slagersvak. Vraag jouw slager naar de baanmogelijkheden.

Wil je als ondernemer aan de slag in de foodsector, maar ben je nog niet bekend met de vleesbranche? Bekijk dan de opleiding de de Ondernemersacademie Food biedt.