Afgelopen jaren hebben vele slagers de tijd genomen om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien tijdens de Dag van de Slager. Voor 2021 heeft het bestuur van Sovvb besloten om de Week van de Slager te organiseren: van 12 tot 17 april 2021. De Week van de Slager laat het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak zien en ervaren. Het thema voor 2021 is, net als vorig jaar: ‘een verrassend veelzijdig vak’.

Slager, meld je nu aan via deze link

Week van de Slager: een verrassend veelzijdig vak

Er is vraag naar mensen die slager willen worden in de slagersbranche. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met perspectief is. Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. Het biedt ook kansen voor zij-instromers. 

Meer weten over werken in de slagerij?

Meer weten over de Week van de Slager?

Wil je meer nieuws, foto's en achtergrondinformatie over de Week van de Slager? Volg de Week van de Slager op Facebook, Instagram of Twitter.  

 

Nieuws Week van de Slager