Week van de Slager: een verrassend veelzijdig vak

Afgelopen jaren hebben vele slagers de tijd genomen om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien tijdens de Dag van de Slager. Dit jaar vond zelfs een hele week plaats. Voor 2020 heeft het bestuur van Sovvb besloten om ook in 2020 de Week van de Slager te organiseren. Deze vindt plaats van 11 tot 16 mei 2020 en is bedoeld om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Het thema voor 2020 is, net als vorig jaar: ‘een verrassend veelzijdig vak’.

Slager, meld je nu aan via deze link

Een vak met perspectief

Er is vraag naar mensen die slager willen worden in de slagersbranche. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met perspectief is. Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. Het biedt ook kansen voor zij-instromers. 

Meer weten over werken in de slagerij?

Maak kennis met het slagersvak

Wil jij meer weten over het werk in de slagerij, opleidingen of gastlessen over het slagersvak? Bekijk het aanbod van activiteiten en opleidingen en ontdek de slagerij.

Wil jij ook meer weten over de veelzijdigheid van het slagersvak?

Tips

Klik op onderstaande link voor tips. Kies welke activiteiten het beste bij jou passen en die jij kunt organiseren om de Week van de Slager te laten slagen.

Tips voor activiteiten

 

 

Meer weten over de Week van de Slager?

Wil je meer nieuws, foto's en achtergrondinformatie over de Week van de Slager? Volg de Week van de Slager of Facebook of Twitter.