Ontdek de slagerij

Jij bent een klant, consument, scholier, mentor, vader of moeder, decaan of gewoon geïnteresseerd in wat er allemaal gebeurd in een slagerij? Breng dan een keer een bezoek aan de slager! Dat kan bij uitstek tijdens de Week van de Slager, maar vast ook op een ander moment, als je dat vraagt aan jouw slager.

Programma

Tijdens de Week van de Slager kan iedereen zien, proeven, beleven en ervaren hoe verrassen veelzijdig het slagersvak is. Voor en achter de toonbank is er voor iedereen die een bezoek brengt aan de slagerij wel wat te beleven. Een deelnemende slager stelt zelf een programma samen voor de Week van de Slager. Vraag jouw slager naar de mogelijkheden!

Scholen

Zit jij op school? Basisonderwijs, VMBO of havo? Tijdens de Week van de Slager kun je nog beter zien en ervaren wat het werk in de slagerij inhoud. Vraag of jij of jouw klas een bezoek mag brengen aan jouw slager.

Voor docenten en decanen

Speciaal voor scholen zijn er lespakketten ontwikkeld om het slagersvak in de klas te brengen. Een goede voorbereiding of aanvulling op de Week van de Slager! Kijk op slagerindeklas.nl voor meer informatie over lespakketten en filmpjes.

Meat your Future

Logo Meat Your Future_500

De Meat Your Future Karavaan komt graag bij jou langs op school met een interactieve les vol beroeps- en opleidingsvoorlichting over het slagersvak! Speciaal voor vmbo en havo is deze les ontwikkeld door Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf. De slagerij biedt veel kansen; daar vertellen wij graag meer over. Bezoek is kosteloos en vanaf drie klassen. Kijk op meatyourfuture.nl